Lessons learned DEEL II: 

Van feedback naar productverbeteringen

Gepost op dinsdag 2 maart 2021

Er is veel veranderd sinds de start van iFLUX en de meer dan 80 verschillende projecten waar we aan werkten. We hebben hier veel uit geleerd, en zo verbeteren we de service van iFLUX voortdurend.

We willen graag onze belangrijkste lessen met u delen, zodat u er de vruchten van kunt plukken in uw iFLUX-projecten.

NIEUWE ONTWIKKELINGEN: Feedback van onze klanten is cruciaal

Het is belangrijk voor ons te beantwoorden aan de noden van onze klanten. Daarom zijn wij altijd geïnteresseerd in suggesties. Als u vragen of opmerkingen hebt over een monitoringsplan of een project, zijn wij altijd bereid om ze met u te bespreken. We gaan ook actief op zoek naar feedback door er naar te vragen en zelfs door feedbackenquêtes op te zetten. 

Op basis van deze ontvangen feedback ontwikkelen wij onze technologie en breiden wij onze producten en diensten uit. Ons doel is om de flux-technologie breder en gebruiksvriendelijker te maken met behoud van kwaliteit.

Enkele van onze laatste ontwikkelingen:


  • KLEINERE CARTRIDGES: Wij kregen regelmatig de feedback dat klanten peilbuizen met een kleinere diameter gebruikten dan met de huidige cartridges mogelijk was. Om dit probleem op te lossen, hebben we cartridges ontwikkeld met een kleinere diameter voor het meten van waterflux en de meeste verontreinigingen. De oorspronkelijke cartridge was ontworpen voor een peilbuis van 63/51 mm. Deze zijn nu ook beschikbaar voor peilbuizen van 50/41 mm en 32/25 mm.

Lees er hier meer over...


  • PFAS CARTRIDGES: PFAS heeft als opkomende verontreiniging veel aandacht gekregen bij onze klanten. Daarom werd een PFAS-cartridge ontwikkeld.

Lees er hier meer over...


  • DIGITALE SENSOR: Tenslotte wordt de toegevoegde waarde van real-time continue fluxmetingen steeds duidelijker. Gezien onze expertise op het gebied van fluxen hebben de iFLUX-onderzoekers dit opgepakt en een sensor ontwikkeld voor continue meting van de waterflux (debiet, richting en kwaliteit), die kan worden gecombineerd met niveaumeters of andere sensoren.

Lees er hier meer over...


Kom binnenkort een kijkje nemen op onze website voor meer van deze lessons learned. 

Vorige: Hoe beïnvloedt een goede voorbereiding en correcte input de kwaliteit van de fluxmetingen?

Next up: Hoe flux resultaten interpreteren?


Als je een project wil bespreken, of vragen hebt over hoe de specifieke omstandigheden van jouw project de fluxmetingen kunnen beïnvloeden, contacteer ons dan op info@ifluxsampling.com