iFLUX nestelt zich voor 6 maanden in The Birdhouse Antwerpen!

Geplaatst op maandag 2 januari 2017

Eind 2016 wordt iFLUX geselecteerd als 1 van de 15 meest beloftevolle start-ups in Vlaanderen om deel uit te maken van het accelerator platform van The Birdhouse (www.gobirdhouse.com). De komende 6 maanden nemen we onze intrek in het flexdesk kantoor van The Birdhouse nabij het MAS in Antwerpen, samen met andere ondernemers en mentoren.

Na  een intensieve selectieperiode zijn de start-ups bekend die worden opgenomen in het 6 maand durende acceleratorprogramma van The Birdhouse. De dertig mentoren, waaronder Conny Vandendriessche, Harry Demey, Michiel Vanderheyden en Erik Verdeyen, selecteerden 15 start-ups en scale-ups uit ruim 344 inzendingen, en iFLUX is er 1 van.

The Birdhouse is een Vlaams accelerator programma voor ambitieuze, startende ondernemers. iFLUX werd eind 2016 geselecteerd als 1 van de 6 startups die voor 6 maanden plaats mochten nemen in de Friendship building aan 't Eilandje in Antwerpen. The Birdhouse ondersteunt ondernemers door hen met de juiste mensen samen te brengen in een ambitieus kader. Van co-founders en partners tot mentors en investeerders: met gebundelde krachten helpen ze ons een afdruk te maken in het ecosysteem. Hun open netwerk bracht ons in contact met communicatie experten, sales managers en angel investors.