Word jij deel van ons team?

Geplaatst op dinsdag 15 februari 2022

Wij zijn op zoek naar een Business Development Manager, Data Scientist en een Technieker. Wil jij deel uitmaken van ons team? Lees dan zeker verder!

Het slim beheer van grondwater zal de levenskwaliteit van onze toekomst mee bepalen. Met deze visie werd iFLUX in 2017 opgericht als onafhankelijke spin-off van VITO en de Universiteit van Antwerpen.

iFLUX is een scale-up actief in milieubeheer. We helpen onze klanten met het oplossen van complexe grondwatervraagstukken, met het beheren van de integriteit van hun grondwaterbronnen, en het bepalen van stroming en richting in functie van efficiënt grondwaterbeheer.

iFLUX ontwikkelde een innovatieve technologie om de dynamiek van grondwaterstroming en vervuiling in de bodem te bepalen. Op basis van die unieke meettechnologie, in combinatie met een gerichte data analyse garanderen we een accurater en betrouwbaarder beeld van de grondwater/waterfluxen en vervuiling/massafluxen.

Sinds de opstart hebben we meer dan 100 projecten uitgevoerd in 12 verschillende Europese landen. In de nabije toekomst willen we onze internationale focus versterken en ons voorbereiden op een duurzame groei in onze omliggende landen. Ons kantoor bevindt zich in het Wetenschapspark te Niel, waar life-science ondernemers elkaar vinden in een inspirerende werkomgeving. 

Om onze groeiambities waar te maken zijn we ons team aan het uitbreiden. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een Business Development Manager, Data Scientist en een Technieker

De openstaande vacatures kan je hier bekijken.


Wil jij deel uitmaken van ons team?


Contacteer ons dan via LinkedIn of mail naar tim@ifluxsampling.com!