Toekomst is verzekerd door Dag van de Wetenschap!

Geplaatst op woensdag 22 november 2017

Op 26 november opende iFLUX zijn deuren voor de Dag van de Wetenschap! De ideale manier om onze technologie voor te stellen aan een publiek van jong en oud en zo de microbe door te geven aan de allerkleinsten onder ons. Het iFLUX diploma werd met onderscheiding behaald.

Zonder wetenschap sta je in je blootje! Snel even douchen, een koffietje drinken, de kinderen met de auto naar school brengen, je e-mails lezen ... Dat wordt lastig zonder wetenschap. Tijdens De Dag van de Wetenschap op zondag 26 november ontdekte jong en oud hoe wetenschap en technologie je dagelijks leven bepalen... ook door iFLUX: http://www.dagvandewetenschap.be/agenda/e/meet-mee-de-fluxbepaling-bij-bodem-en-grondwaterve/e4f1e2bc-2661-487e-8279-e493982574fd

Voor ons was het een eerste kennismaking met vele enthousiaste kinderen die interesse tonen in het welzijn van het milieu en meer specifiek onze bodem en het grondwater. We kwamen ook in contact met talrijke bewoners uit de buurt, waarbij de problematiek zeker niet onbesproken is.