iFLUX versterkt samenwerking met SGS - bekijk hier de volledige lijst van fluxanalyses

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018

In nauwe samenwerking met labopartner SGS valideerde iFLUX de afgelopen maanden de  verschillende iFLUX-analysepakketten. Hierdoor kunnen we kwaliteitsvolle fluxmetingen aanbieden. Naast de gevalideerde analysepakketten voor VOCL, BTEX, PAK’s, zware metalen en 1,4-dioxaan, worden momenteel de validietesten uitgevoerd voor PFOS/PFAS, cyaniden en pesticiden. Raadpleeg hier onze volledige lijst van gevalideerde fluxanalysen.

iFLUX versterkt de exclusieve samenwerking met labopartner SGS om gevalideerde analysepakketten op de iFLUX-cartridges toe te passen. Tijdens het Innovatiemandaat van oprichter Goedele Verreydt via het Agentschap Ondernemen ontstond er eerder al een geslaagde samenwerking met SGS als industriële copromotor. Daarom is het voor ons een voorrecht om verder nauw te kunnen samenwerken met wereldwijd een van de grootste spelers op het vlak van inspecties, analyses, certificaten en verificaties. SGS is zeer actief in het domein van milieumanagement. SGS profileert zich als innovatieve speler die meedenkt met zijn partners en klanten om de meest kwalitatieve resultaten te bekomen.

Als operationeel manager van het SGS-lab in ’s Gravenpolder is Rudi Herman de stuwende kracht achter de succesvolle validatie van de iFLUX-analysen. Met jaren ervaring en een uitgebreide set aan analysetechnieken, werkte Rudi en zijn team voor iedere component een specifieke flux-analysemethode uit. Dankzij een hechte samenwerking de afgelopen maanden zijn we erin geslaagd de gewenste analyseresultaten te behalen.

De volledige lijst van analysepakketten kan hieronder worden geraadpleegd.

Hier stopt het verhaal echter niet. iFLUX en SGS denken toekomstgericht en zijn momenteel al volop aan de gang met de validatie van enkele nieuwe emerging contaminants zoals PFOS/PFAS-analysen, cyaniden en pesticiden. Vanaf het moment dat we een specifieke nood voor een fluxanalyse detecteren in de markt, kunnen we nieuwe cartridges toevoegen aan ons iFLUX-pakket.