iFLUX laureaat bij SE'nSE fund als meest duurzame project!

Geplaatst op dinsdag 06 december 2016

iFLUX werd door een jury geselecteerd als een van de 4 laureaten van de 1st oproep tot project onder het SEnSE fonds, een non-profit investering van Pierre Mottet (IBA) dat zaaikapitaal voorziet om startende bedrijven die innovatie milieutoepassingen lanceren, te ondersteunen.

Sinds 2016 is het Seed Equity & Sustainable Entrepreneurship Fund ondergebracht bij de Stichting voor Toekomstige generaties. Het Fonds is gecreëerd door ondernemer Pierre Mottet (IBA), die ernaar streeft bij te dragen aan een duurzame wereld door de ondernemingsgeest te stimuleren.

Dankzij een jaarlijkse investering van €100.000 van de oprichter kan het Fonds ondernemers ondersteunen die projecten met een grote impact op het milieu ontwikkelen door hen financiële middelen ter beschikking te stellen in de vorm van zaaikapitaal, het delen van ervaring en een netwerk.
In 2016 werd iFLUX door een jury geselecteerd, samen met drie andere ondernemingen, die in hun ogen het grootste potentieel hebben om een positieve invloed op het milieu te hebben en tegelijkertijd duurzaam te werk gaan.

Lees hier meer over het fonds.