iFLUX lanceert nieuwe digitale sensor oplossingen ... Digitaal

Gepost op vrijdag 18 September 2020

Jaarlijks is iFLUX aanwezig op evenementen rond sanering en grondwater wereldwijd. Dit helpt ons om dicht bij de markt te staan, te kunnen inspelen op de reële uitdagingen en noden in de markt en om locale wetgeving goed te begrijpen. 

Veel evenementen werden dit jaar geannuleerd, maar sommigegingen digitaal door. Dit gaf ons de unieke gelegenheid om onze nieuwste Digitale Sensor Oplossingen op maat te presenteren.... Namelijk digitaal!

iFLUX op de IFAT Impact Business Summit

Als innovatieve tech start-up, met een gepatenteerde passieve sampling oplossing voor bodemsanering, zal de integratie van een real-time digitale flux sensor iFLUX naar het volgende niveau tillen. Op IFAT kregen we de kans om onze nieuwe Digitale Sensor Oplossingen te presenteren in een online presentatie.


iFLUX Sensing zal in staat zijn om de kwaliteit en kwantiteit van het grondwater permanent te monitoren doorheen de tijd en ruimte. Het zal de integriteit en kwaliteit van het grondwater garanderen en essentiële data leveren aan een zelflerend algoritme om onze maatschappij te wapenen tegen overstromingen, waterschaarste en -vervuiling in de toekomst.


Onze mede-oprichter en managing director, Tim Op 't Eyndt, presenteerde voor het eerst de mogelijkheden van deze digitale sensor op de online IFAT impact Business Summit op 10 september.


IFAT is een van 's werelds toonaangevende beurzen op het gebied van milieutechnologieën. Ze bieden een platform voor water-, riool-, afval- en grondstoffenbeheer. De beurs vindt normaal gesproken plaats in München (Duitsland).

Ontdek de product presentatie hier.

 

iFLUX op WEFTEC

iFLUX werd door de Water Environment Federation (WEF) geselecteerd als een van de 18 meest toonaangevende technologieën in de waterindustrie. Daarom kregen we de kans om online te pitchen over onze technologie op WEFTEC Connect.

"Innovatie helpt ons business-as-usual denken te veranderen in iets beters - rendabeler, efficiënter, gebruiksvriendelijker. Het bieden van een platform voor innovatie in de watersector staat centraal in de missie van WEF."

WEFTEC is een internationale bijeenkomst van professionals en thought leaders op het vlak van waterkwaliteit, die de meest innovatieve oplossingen in het veld laat zien. Het vindt plaats van 5 tot 9 oktober.

Ontdek meer hier.

 

Als je een pilot in gedachten hebt voor onze nieuwste digitale sensor, neem dan contact met ons op via info@ifluxsampling.com