Blijven bouwen aan het iFLUX-succesverhaal

Geplaatst op vrijdag 29 juni 2018

Het iFLUX-verhaal blijft zich vlotjes verder schrijven. Na acht maanden als volwaardige start-up kunnen we fier zijn op ons beginnend succes en kijken we reikhalzend uit naar wat de toekomst ons zal brengen.

Als dynamische start-up in het domein van milieubeheer en bodemsanering legde iFLUX de afgelopen jaren een mooi parcours af. Na een incubatieperiode van twee jaar, begonnen we acht maanden geleden als spin-off van VITO en de Universiteit van Antwerpen. We vestigden ons in de Darwin Incubator van het Wetenschapspark in Niel waar alle faciliteiten aanwezig zijn om onze startup te doen groeien. Als enthousiast en bedrijvig team, op zoek naar verdere uitbreiding, kenden we een succesvolle lancering met een twintigtal projecten vooral in Vlaanderen, maar ook in Frankrijk, Nederland en Finland.

We willen iFLUX graag bekend maken in geheel België, Europa en de rest van de wereld. We  willen graag groeien en kijken dan ook de toekomst positief tegemoet. We willen meer mensen tonen dat onze technologie om de snelheid en richting van grondwaterstroming en vervuiling te bepalen, saneringsprojecten sneller en efficiënter maakt en het kostplaatje naar beneden brengt. Op die manier willen we fluxmetingen als standaard integreren in een duurzaam en efficiënt bodembeheer.

Op 7 december 2017 stelden we zo onszelf en onze partners voor op de iFLUX-openingsreceptie in Niel. Onze opstart gemist? Of wil je je geheugen even opfrissen? Bekijk dan zeker de aftermovie hier!